Project omschrijving

Melanie van Hoeve

Melanie van Hoeve; communicatie trainer in hart en nieren.
Na mijn opleiding Medische Biologie heb ik gekozen voor het bedrijfsleven (farmaceutische industrie). Ik heb ruime ervaring op het gebied van communicatie, training en opleiding, coaching en management. Na een opleiding in training (gericht op RET, TA en Gestalt), en het volgen van een persoonlijk effectiviteitstraject (Move a Mountain) kwam ik tot de conclusie dat ik mijn kwaliteiten als trainer ruimer wilde inzetten. Dit heeft in 2006 geleid tot de oprichting van een eigen trainings- /coachingsbureau en de aansluiting bij het MI-trainersnetwerk in Nederland .
Na de start van mijn onderneming heb ik me verder ontwikkeld door een traject bij Bambu, centrum voor gewaarzijn (www.bambu.nu), en ben hier opgeleid als persoonlijk begeleider (bewustzijnswerk). Sinds mei 2015 mag ik me ook paardencoach noemen na een opleiding door het Centrum voor Paardencoaching (www.cvpc.nl)

“Ik wil mezelf niet veranderen, ik wil meer mezelf zijn. Een uitspraak die mij op het lijf is geschreven. En in deze uitspraak klinkt ook meteen mijn inspiratie voor de persoonlijke begeleiding door. Ik geniet ervan als mensen zich bewust worden van alle ongekende mogelijkheden die ze al bezitten. Als ze durven te gaan zien dat ze door meer zichzelf te worden, gebruik kunnen maken van al die mogelijkheden. Dat proces wil ik als trainer/coach graag begeleiden.”

De doelgroepen waar ik vooral ervaring mee heb opgedaan bevinden zich in zowel bedrijfsleven (managers van sales, marketing en medische afdelingen), als in de gezondheidssector (verpleegkundigen, praktijkondersteuners, huisartsen en specialisten).