Project omschrijving

Gea van Andel

Je hebt een plan, een doelstelling, of zelfs een missie. Je wilt je dienstverlening verbeteren, automatiseren of aan die nieuwe milieuregel voldoen. De buurt veiliger en mooier maken, leerlingen motiveren of de zorg slimmer organiseren. Maar hoe krijg je de betrokken mensen mee? Mensen duurzaam in beweging brengen.
Dat is waar het om gaat bij Balans en Motivatie, het bedrijf van Gea van Andel. Zij adviseert, traint en ondersteunt mensen bij verandering. Met als uitgangspunten Motivational Interviewing en Positieve Gezondheid.

Gea van Andel is de vrouw achter Balans & Motivatie. Het is haar passie om mensen te begeleiden in veranderprocessen: met respect en op basis van gelijkwaardigheid. Van Andel is ervan overtuigd dat alleen intrinsieke motivatie mensen effectief en duurzaam in beweging brengt.
Van Andel denkt in mogelijkheden en biedt kwaliteit. Betrokken, accuraat en flexibel stuurt ze aan op het benutten van reële opties. Ze is doelgericht en houdt de persoon waar het om gaat steeds voor ogen. Zo maakt ze duurzame verandering mogelijk. Sectoren waarin zij werkzaam is: de 1e Lijns Gezondheidszorg, in het bedrijfsleven, bij het ministerie van Veiligheid en Justitie. Daarnaast is zij als freelance docent verbonden aan de Hoge School Utrecht en freelance coördinator ‘persoonsgericht werken’ voor Unicum BV, een zorggroep in Midden-Nederland.
Onlangs volgde zij met veel plezier de training “Maatschappelijk transities in praktijk” om grote bewegingen in de maatschappij te begrijpen en daar samen met anderen een actieve bijdrage aan te leveren. Circulaire economie heeft haar gegrepen……..