Project omschrijving

Matijs van den Eijnden

Ik ben van oorsprong fysiotherapeut en manueel therapeut. De drive om mensen te helpen is al van jongs af aan aanwezig maar als snel na mijn opleiding ben me gaan afvragen “wat is nu eigenlijk goede hulp?”. Dit bracht me bij Motiverende Gespreksvoering.
Nu werk ik als docent aan de Hogeschool Rotterdam. Een ideale combinatie van kennis en kunde toepassen, overbrengen én paraat houden. In de loop van de jaren ben ik me gaan focussen op (fysiotherapeutische) communicatie en gedragsverandering, met als specialisatie Motiverende Gespreksvoering.
Daarnaast geef ik al jaren trainingen bij diverse bij- en nascholingsaanbieders. Niet alleen voor fysiotherapeuten maar voor iedere professional die met mensen werkt waar gedrag en/of motivatie een rol speelt. Dit doe ik op de voor mij kenmerkende manier; met volle overgave, enthousiast, motiverend en met respect voor alle deelnemers.
Veruit de meeste trainingen Motiverende Gespreksvoering verzorg ik voor Viaperspectief in Driebergen. Maar iedere professional of organisatie die kennis wil maken met of geschoold wil worden in Motiverende Gespreksvoering kan bij mij terecht. Van een workshop tot een 3-daagse training, alles is mogelijk.